Openingstijden van onze werkplaats op de Haarlemmer Kweektuin

img_7605
Onze werkplaats op de Haarlemmer Kweektuin, achter monument Huis ter Kleef

 

Adres van onze werkplaats/winkel:

Onze werkplaats/winkel bevindt zich op de Haarlemmer Kweektuin, Haarlem-Noord (Kleverlaan 9, 2023 JC).

Toegang te voet of met de fiets: entree wit hek aan de Kleverlaan. Je vindt onze werkplaats achter monument Huis ter Kleef  en het witte NME Haarlem gebouw. De Haarlemmer Kweektuin/onze werkplaats bevindt zich op loopafstand van centraal station Haarlem.

Toegang met de auto: entree groen hek aan de Ter Spijtstraat. Aanbellen (witte bel van Nederlands Hout). Links van de Hoge Kas vind je onze werkplaats/winkel. Rechts van de Hoge Kas vind je onze machinale/opslag. Als geen reactie op de bel:  06 Р51 16 97 04 (Bart). Gratis (kort) parkeren voor onze klanten/leveranciers (uit- en inladen).

Openingstijden:

We zijn doordeweeks open van 9.00 tot 17.00 uur. Bel even voordat je langskomt – we zijn regelmatig op pad om tafels te bezorgen, etc.!

Op zaterdagen zijn we open van 12.00 tot 16.00 uur. Dan staan onze machines uit, en zijn we open voor rondleidingen/algemene informatie.

Bedrijfs-/school- of familie-uitjes:

We kunnen een uitgebreidere rondleiding verzorgen voor specifieke groepen, bijv. in het kader van een bedrijfs-uitje, een schoolprogramma, of een familie-uitje. Het is vaak leuk om de rondleiding af te sluiten met het zelf maken van een eenvoudig houten product. Natuurlijk brengen we als deel van de rondleiding ook een kort bezoek aan de andere ondernemers en organisaties op de Kweektuin, voorzover open. Informeer naar kosten en mogelijkheden!

Bellen/mailen:

Bart: 06 – 51 16 97 04

Isabelle: 06 – 14 86 21 67

E-mail: info@nederlands-hout.nl

Volgen op sociale media:

Facebook/Twitter/Instagram: @nederlandshout .