Contact

img_7605
Onze werkplaats op de Haarlemmer Kweektuin, achter monument Huis ter Kleef

 

Informatie:

Bart: 06 – 51 16 97 04 (werkplaats/verkoop);

Isabelle: 06 – 14 86 21 67 (algemene informatie).

E-mail: info@nederlands-hout.nl

Volg ons op facebook en/of twitter: @nederlandshout!

Adres werkplaats/winkel:

Onze werkplaats/winkel bevindt zich op de Haarlemmer Kweektuin, in Haarlem-Noord (Kleverlaan 9, 2023 JC). Op loopafstand van het Centraal Station. Vrij (kort)parkeren bij onze werkplaats voor klanten/leveranciers.

Openingstijden:

We zijn doordeweeks (meestal) open van 9.00 tot 17.00 uur. Bel even om te voorkomen dat je voor een dichte deur komt te staan (we zijn regelmatig op pad om tafels te bezorgen, etc.)!

Op zaterdagen zijn we open van 12.00 tot 16.00 uur. Bel in de school-zomervakantie eerst even of we er zijn! Dan geven we rondleidingen, vertellen we graag over het hoe en wat van ons bedrijf, en staan onze machines uit.

Toegang te voet of met de fiets: entree wit hek aan de Kleverlaan. Je vindt onze werkplaats achter monument Huis ter Kleef (Yoga Innerwork) / het witte NME Haarlem gebouw. Of: rechts van Kweekcafe. Of: net voor de KweektuinKas.

Toegang met de auto: entree groen hek aan de Ter Spijtstraat. Aanbellen (witte bel van Nederlands Hout). Rechtdoor tot aan de Hoge Kas. Links, direct naast de Hoge Kas: onze winkel/werkplaats. Rechts, direct naast de Hoge Kas: onze machinale.  Bel Bart (06 – 51 16 97 04) als er niet op de bel wordt gereageerd.